Oei ik Groei adviseert vernevelen

Baby’s en jonge kinderen; kleintjes hebben vaak last van verkoudheid, snotteren, overtollig slijm, griep of benauwdheid. Vervelende klachten waardoor het jonge lichaam hard moet werken om hiertegen te vechten en van te herstellen. Neusspray en stomen worden vaak als tijdelijke oplossing gebruikt maar doen meer kwaad dan goed. Zo kan neusspraygebruik leiden tot een hardnekkige neussprayverslaving. En stomen komt niet diep genoeg (enkel tot in de bovenste luchtwegen), is niet effectief omdat het enkel waterdeeltjes zijn én de hitte van stomen kan schade aanbrengen in de luchtwegen. Zeker bij jonge kinderen, waar de longen en luchtwegen nog niet volgroeid zijn, kan dit grote schade aanrichten. Het hete water vormt daarnaast een risico wanneer uw kleintje dit over zich heen zou krijgen. Als ouder wilt u het natuurlijk het beste voor uw kind en vraagt u zich wellicht af: wat helpt dan wel? Hoe zorgt u ervoor dat het ongemak van uw kindje snel verdwijnt? De oplossing: vernevelen. Oei ik groei, al meer dan 30 jaar bekend van de wereldwijde bestseller, adviseert vernevelen! En dat is niet voor niks.

Oei ik Groei adviseert

Oei-ik-Groei_adviseert-vernevelen

Voor overtollig slijm, piepende ademhaling, benauwdheidsklachten of hoest is vernevelen met fysiologisch zout een veilige, natuurlijke, pijnloze en bewezen effectieve manier om luchtwegklachten aan te pakken. Het draagt bij aan een snellere genezing maar beschermt daarnaast ook preventief tegen infecties. Oei ik Groei is bekend met vernevelen, overtuigd door de werking en beveelt het gebruik ook aan. Ze schreven er daarom speciaal een artikel over op hun eigen website om jonge ouders te wijzen op de vernevelaar.

Vernevelen is overigens niet alleen geschikt voor kinderen. Ook volwassenen hebben ontzettend veel baat bij vernevelen. Vele enthousiaste gebruikers hebben de positieve effecten al ervaren.

Let op kwaliteit van de vernevelaar

Wanneer u een optimaal resultaat voor uw kindje wilt bereiken, is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige vernevelaar te kiezen. Let bij de aanschaf daarom op een aantal belangrijke dingen: deeltjesgrootte (MMAD), druk, debiet en duurzaamheid. Lees alles over waar u precies op moet letten wanneer u een vernevelaar koopt in deze blog.

De specificaties van een vernevelaar zouden eenvoudig te vinden moeten zijn in de productomschrijving. Kunt u deze niet vinden? Dan geeft dit al aan dat er iets niet goed is. En als ze wel aanwezig zijn, is het belangrijk om te controleren of de waardes wel nauwkeurig zijn. Heeft u vragen of twijfels over een vernevelaar? Neem dan gerust contact met ons op. IedereenLucht is vernevelaar en inhalator specialist en we kijken heel graag met u mee.

Alle vernevelaars van IedereenLucht zijn zorgvuldig geproduceerd, gekeurd door TÜV Rheinland en CE-gecertificeerd. Vooraanstaande vernevelaars en al meer dan 50 jaar bewezen kwaliteit van onze leverancier, Flaem Nuova. Zo bent u er zeker van dat u de beste keuze maakt.

Speciaal voor kids: de Ladybug

kindervernevelaar ladybug flaem nuova

Speciaal voor de kleintjes heeft IedereenLucht de Ladybug kindervernevelaar in het assortiment. Specifiek geschikt voor de nog niet volgroeide longen van uw kindje. Een hoogwaardige vernevelaar, compleet met mondkapje en extra neusdouche. Daarnaast zorgt het vrolijke ontwerp met aansprekende kleuren voor een verbluffende werking!

oei ik groei vernevelen iedereen lucht webwinkel

Meer weten over vernevelen voor baby’s of kinderen? Neem gerust contact met ons op. We bieden persoonlijk advies op maat. Mail naar:  info@iedereenlucht.nl, stuur een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0(031)6 83914392.