Oei ik Groei adviseert vernevelen

Baby’s en jonge kinderen: kleintjes hebben vaak last van verkoudheid, snotteren, overtollig slijm, griep of benauwdheid. Vervelende klachten waardoor het jonge lichaam hard moet werken om tegen te vechten en van te herstellen. Als ouder wilt u het natuurlijk het beste voor uw kind en vraagt u zich wellicht af: wat helpt dan wel? Hoe zorgt u ervoor dat het ongemak van uw kindje snel verdwijnt? De oplossing: vernevelen. Oei ik Groei!, al meer dan 30 jaar bekend van de wereldwijde bestseller, adviseert vernevelen! En dat is niet voor niks.

Oei ik Groei adviseert

Voor overtollig slijm, piepende ademhaling, benauwdheidsklachten of hoest is vernevelen met fysiologisch zout een veilige, natuurlijke, pijnloze en bewezen effectieve manier om luchtwegklachten aan te pakken. Het draagt bij aan een snellere genezing maar beschermt daarnaast ook preventief tegen infecties. Oei ik Groei! is bekend met vernevelen, overtuigd door de werking en beveelt het gebruik dan ook aan. Ze schreven er daarom speciaal een artikel over op hun eigen website om jonge ouders te wijzen op de vernevelaar.

Oei ik Groei raadt vernevelen met fysiologisch zout aan

Vernevelen is overigens niet alleen geschikt voor kinderen. Ook volwassenen hebben ontzettend veel baat bij vernevelen. Vele enthousiaste gebruikers hebben de positieve effecten al ervaren.

Neusspray en stomen worden vaak als tijdelijke oplossing gebruikt maar doen meer kwaad dan goed. Zo kan neusspraygebruik leiden tot een hardnekkige neussprayverslaving. En stomen komt niet diep genoeg (enkel tot in de bovenste luchtwegen), is niet effectief omdat het enkel waterdeeltjes zijn én de hitte van stomen kan schade aanbrengen in de luchtwegen. Zeker bij jonge kinderen, waar de longen en luchtwegen nog niet volgroeid zijn, kan dit grote schade aanrichten. Het hete water vormt daarnaast een risico wanneer uw kleintje dit over zich heen zou krijgen.

Kindervernevelaars voor overtollig slijm,  benauwdheid en snot

Vernevelaars voor baby’s en kinderen

Speciaal voor de kleintjes heeft Iedereen Lucht verschillende kindervernevelaars in het assortiment. Specifiek geschikt voor de nog niet volgroeide longen van uw kindje. Hoogwaardige vernevelaars, compleet geleverd met mondkapje en benodigde accessoires. Zo zorgt het vrolijke ontwerp van bijvoorbeeld de Kindervernevelaar ProfiNeb, met aansprekende opdruk, voor een verbluffende werking!

Vernevelen voor baby's en kinderen bewezen effectief

Altijd een oplossing dichtbij met een draagbare vernevelaar

Onderweg of op vakantie; wanneer uw kind last heeft van vervelende luchtwegklachten is een oplossing soms ver te zoeken. Gelukkig hebben we verschillende draagbare vernevelaars. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Krijgt uw kindje namelijk ineens erg veel last? Dan biedt de vernevelaar direct verlichting en kunnen jullie snel weer genieten van de reis.

Onderweg vernevelen bij baby's en kinderen met draagbare vernevelaars

Let op kwaliteit van de vernevelaar

Wanneer u een optimaal resultaat voor uw baby of kind wilt bereiken, is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige vernevelaar te kiezen. Let bij de aanschaf daarom op een aantal belangrijke dingen: deeltjesgrootte (MMAD), druk, debiet en duurzaamheid. Lees alles over waar u precies op moet letten wanneer u een vernevelaar koopt in deze blog. Alle vernevelaars van Iedereen Lucht zijn van de allerhoogste kwaliteit en dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op de werking.

De specificaties van een vernevelaar zouden eenvoudig te vinden moeten zijn in de productomschrijving. Kunt u deze niet vinden? Dan geeft dit al aan dat er iets niet goed is. En als ze wel aanwezig zijn, is het belangrijk om te controleren of de waardes wel nauwkeurig zijn. Heeft u vragen of twijfels over een vernevelaar? Neem dan gerust contact met ons op. IedereenLucht is vernevelaar en inhalator specialist en we kijken heel graag met u mee.

Moeder-en-dochter-samen-vernevelen

Oei ik Groei adviseert vanwege kwaliteit vernevelaars

Alle vernevelaars van IedereenLucht zijn zorgvuldig geproduceerd, gekeurd door TÜV Rheinland en CE-gecertificeerd. Vooraanstaande vernevelaars en al meer dan 50 jaar bewezen kwaliteit van onze leverancier, Flaem Nuova. Zo bent u er zeker van dat u de beste keuze maakt.

oei ik groei vernevelen iedereen lucht webwinkel

Meer weten over vernevelen voor baby’s of kinderen? Neem gerust contact met ons op. We bieden persoonlijk advies op maat. Mail naar:  info@iedereenlucht.nl, stuur een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0(031)6 83914392.