Slijmoplosser

Voor veel mensen is vastzittende hoest een vermoeiende en irritante aangelegenheid. Vernevelen is een natuurlijke slijmoplosser die er voor zorgt dat je weer vrij adem kunt halen. Vastzittende hoest wordt veroorzaakt door slijm dat zich heeft afgezet in de luchtwegen. Dit geeft een irriterend gevoel in de keel waardoor u het idee kan krijgen dat u de longen uit het lijf hoest. 

slijmoplosser

Slijm oplossen

Slijm is een oplossing van macromoleculen in water. Slijm bevindt zich op diverse plaatsen in het lichaam, één van de meest voorkomende plaatsen van slijm zijn de luchtwegen. Vastzittend slijm hoopt zich vaak op in uw keel, dit kan erg vervelend en hinderlijk zijn. U bent hierdoor constant aan het hoesten en vaak komt het slijm dan ook in uw mond terecht. Een vernevelaar kan in dit geval uitkomst bieden als slijmoplosser.

Slijmoplosser: de vernevelaar

Bij vastzittend slijm wordt er door veel mensen snel naar een medicijn gegrepen. Echter, deze medicijnen kunnen nare bijwerkingen hebben. Een goedwerkend alternatief hierop is fysiologisch zout, een natuurlijk product dat ook al in uw lichaam voorkomt. Door te vernevelen met fysiologisch zout bestrijd u de symptomen effectief, waar sommige medicijnen zich niet altijd richten op de oorzaak van de aandoening. Via het zout in de vernevelaar wordt het slijm losgemaakt, waardoor het gemakkelijker is deze op te hoesten en zo het symptoom te verhelpen. Via de fijne nevel komt het natuurlijke middel dieper in uw luchtwegen, waardoor de infectie efficiënter bestreden kan worden. Ziekenhuizen hanteren deze manier om vasthoudende hoest te bestrijden al langere tijd en er is ook in meerdere onderzoeken aangetoond dat vernevelen een efficiënte manier is om vastzittend slijm los te krijgen of op te lossen.

Hieronder ziet u een aantal van onze bestverkochte vernevelaars:

Wilt u meer weten over de werking van onze vernevelaars als slijmoplosser of weten hoe vernevelen u kan helpen bij uw symptomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met uw vragen rondom vernevelen of aanhoudende hoeste.

slijmoplosser vernevelen met fysiologisch zout