Recht van retour

In de winkel kunt u een product even vasthouden of een demonstratie krijgen, maar via internet gaat dat wat lastig. Daarom is het is mogelijk dat Iedereen Lucht voor  u een demonstratie geeft. Voor groepen vanaf minimaal 10 potentiële klanten komen wij graag bij u langs. U kunt ook bij ons een afspraak maken. Afspraken hierover worden in overleg met elkaar gemaakt.
Lukt dat toch niet dan krijgen klanten bij een koop via internet van Iedereen Lucht een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van retour binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Geen retourrecht na gebruik

U heeft dus veertien dagen de tijd om uw aanschaf te overdenken en terug te sturen. Het is echter niet toegestaan het product te gebruiken en daarna toch terug sturen. Iedereen Lucht is leverancier van zogenaamde intieme producten. Een vernevelaar is een persoonlijk gericht apparaat en het is niet te controleren en/of te herstellen wanneer hier specifieke medicijnen of andere zaken mee gebruikt zijn. Daarom is voor vernevelaars en de bijbehorende accessoires het herroepingsrecht uitgesloten wanneer deze gebruikt zijn.

Heeft u vragen over het product of over de werking van fysiologisch zout neem dan liever contact met ons op. We zijn overtuigd van de werking van de zoute nevel en kunnen u waarschijnlijk helpen met uw vragen. Wanneer u toch afziet van de koop en het product op tijd heeft teruggestuurd, neemt Iedereen Lucht het terug.

Onbeschadigde en originele verpakking

Zorg ervoor dat de producten in de originele verpakkingen teruggestuurd worden en dat de verpakkingen onbeschadigd blijven. Dit geldt voor de dozen en de plastic zakjes waarin de producten zitten. Dit geldt uiteraard niet voor de buitenste verpakking van het pakket. Bij een beschadigde productverpakking is Iedereen Lucht gerechtigd hiervoor een reële vergoeding in rekening te brengen. We zullen de retourzending hierom echter niet weigeren.

Terugbetalen

Wanneer u zich beroept op het recht van retour, heeft u recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag van de producten. Dit gebeurt gewoon in geld. U moet wel zelf de directe kosten van het terugzenden betalen. Neem bij voorkeur even contact met ons op wanneer u iets terug wilt sturen, dat vergemakkelijkt de zaak en voorkomt communicatieproblemen.