Bezorgen

Verzending

Iedereen Lucht maakt gebruik van de diensten van PostNL Voor deze hebben we lang een bijdrage gevraagd van € 5,50 in de verzend- en verpakkingskosten. We hebben nu met PostNL betere voorwaarden weten te krijgen en dit voordeel aan u doorgegeven. Er worden geen verzendkosten meer in rekening gebracht voor bestellingen in Nederland ter waarde van minimaal € 75,-.

Bestelling verzonden

Nadat de betaling vangen is zal dezelfde dag de bestelling ter verzending worden aangeboden. PostNL geeft aan dat uw pakje de volgende werkdag wordt bezorgd (maandag geen werkdag). In geval van ‘niet thuis’ kan het voorkomen dat de chauffeur het ’s avonds tussen 18.00 en 21.00 uur opnieuw probeert. Dus vandaag besteld overmorgen uw bestelling in huis (in werkdagen gerekend).

In onderstaand schema is aangegeven wanneer gemiddeld gesproken u een bestelling kunt verwachten. We proberen dezelfde dag dat u besteld dit ook ter verzending aan te bieden, maar houd er rekening mee dat het een dag later aangeboden wordt. In dit schema is geen rekening gehouden met feestdagen.

door Iedereen Lucht gebracht op Eerste bezorgpoging PostNL op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag of Zondag Dinsdag

Niet thuis

Als u niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje kan ook niet bij de buren afgeven worden, dan laat de chauffeur een bericht achter en probeert hij het later opnieuw (maximaal 2 keer). Er zijn dus in totaal 3 afleverpogingen. Is het dan nog niet afgeleverd, dan wordt het pakje teruggestuurd naar Iedereen Lucht. Daarmee vervalt de koopovereenkomst niet. Wilt u het pakje opnieuw bezorgd hebben, neem dan even contact op. Dan overleggen we hoe u het liefst de bezorging ziet. Wel zijn hier bijkomende kosten mee gemoeid. Pakjes geadresseerd aan postbusnummers, antwoordnummers en NAPO-adressen (militaire adressen) kunnen niet bezorgd worden.

Niet bij de buren

Wilt u dat uw bestelling alleen bij u wordt afgegeven, geef dan in het veld ´opmerking´ aan dat u niet bij de buren bezorgd wilt hebben. Dan kunnen wij dat voor u regelen.

Verzending buitenland
Verzenden naar het buitenland is ook mogelijk. Verzending naar België of Duitsland is standaard opgenomen als mogelijkheid in onze webwinkel. Verzending naar het buitenland is wel duurder zodat we een hogere bijdrage moeten vragen voor verzending naar België of Duitsland van € 10,50. Is uw bestelling boven €75,- dan zijn de verzendkosten €5,-.

Geen verzendkosten

In bepaalde gevallen is het mogelijk te kiezen voor de optie ‘geen verzendkosten’. Dit is uitsluitend toegestaan indien u dit met Iedereen Lucht overeen bent gekomen. Mocht u kiezen voor de optie zonder verzendkosten terwijl u dit niet heeft overlegd, dan zullen wij uw contact met u opnemen. We kunnen dan niet de bestelling in behandeling nemen. Daarmee wordt de leverdatum vertraagd. Wel blijft de koopovereenkomst gehandhaafd.