Accessoires

Onze vernevelaars gaan jaren mee, maar door gebruik ervan krijgen met name de accessoires gebruikssporen. Hierdoor kunnen ongewenste bacteriën en virussen zich helaas makkelijker aan de hulpmiddelen gaan hechten.

Wij adviseren u dan ook om de accessoires van uw vernevelaar regelmatig te controleren en vervangen. Wanneer u dagelijks vernevelt, dan vervangt u de accessoires het beste ongeveer ieder half jaar.

Masker Accessoires

Vloeistofhouders, vernevelslang en maskers

Voor een optimale werking is het verstandig accessoires als vloeistofhouders, een vernevelslang en een masker goed te blijven controleren op gebruikssporen. Check de accessoires bijvoorbeeld bij ieder gebruik opnieuw of prik er een vaste datum en tijd per week/maand voor.

Luchtslang Accessoires

Filters en luchtslang

Als u vernevelt in een stoffige ruimte, dan adviseren we u ook om iedere maand het filter bij de compressorvernevelaar na te kijken. Is deze niet meer wit, maar heeft het een bruinige of gelige gloed? Dan is dit filter toe aan vervanging!

Wanneer u het filter vervangt, is het ook aan te raden om de luchtslang te vervangen (geldt niet voor ultrasone vernevelaar).

Overige accessoires

Bij de vernevelaar ‘Ladybug’ voor kinderen leveren we standaard een aparte neusdouche. De neusdouche is echter ook apart leverbaar voor wanneer u denkt dat deze aan vervanging toe is.

De oplaadbare accu voor de Wineb Go dient apart besteld worden. Alleen als het uitdrukkelijk vermeld staat dat de accu bijgeleverd wordt, is extra bestellen niet nodig. De levensduur van deze oplaadbare accu is groot. Wanneer u de gebruikshandleiding goed opvolgt, heeft u namelijk jarenlang plezier van deze oplaadbare accu.

Meer informatie

Wilt u meer advies over accessoires van vernevelaars en het gebruik en de vervanging ervan? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag verder bij een belletje op 085-0020845 of via de mail op info@iedereenlucht.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier