Vastzittende hoest of vastzittend slijm

Geen vastzittende hoest of vastzittend slijm meer met de vernevelaar!

 

Vermoeiend

Vastzittende hoest wordt veroorzaakt door slijm dat zich heeft afgezet in uw luchtwegen. Dit vastzittend slijm is de oorzaak van het hoesten.Of dit het gevolg is van een chronische aandoening of dat het komt door een infectie in uw luchtwegen; vastzittende hoest is erg vermoeiend en hinderlijk voor het dagelijks leven.

Oorzaak vastzittende hoest en slijm aanpakkenVastzittende hoest

Er zijn veel middeltjes en medicijnen die deze klachten bestrijden. Een kuur, een slijmoplosser, een puf en ga zo maar door. Medici schrijven snel medicijnen voor. Helaas hebben deze middelen als nadeel dat zij regelmatig bijwerkingen hebben en zich niet altijd richten op de oorzaak van de aandoening. Soms probeert men zelfs het hoesten te beperken. Hoesten is heel nuttig en noodzakelijk om afvalstoffen af te voeren. Vernevelen is bewezen effectief te zijn bij vastzittend slijm, lees het onderzoek.

Vernevelen bij vastzittende hoest of vastzittend slijm: natuurlijke en effectieve manier

Bij vastzittende hoest (en dus vastzittend slijm) is een vernevelaar met een fysiologische zoutoplossing de manier om op natuurlijke maar zeer effectieve wijze het slijm los te maken en de luchtwegen te zuiveren van de oorzaak van de infectie. Het zout in de oplossing maakt het vastzittend slijm los waardoor u het makkelijker op kunt hoesten of weg kunt snuiten. Zo ontstaat er meer ruimte. Met een fijne nevel komt de zoutoplossing dieper in uw luchtwegen waar zij haar werk kan doen. Denk hierbij aan de onderste luchtwegen (longen), de bovenste luchtwegen en de holtes en bijholtes in uw hoofd. De werking van fysiologisch zout voor dit doel wordt al lang in ziekenhuizen gebruikt. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat dit een effectieve manier is om slijm los te krijgen.

Tip: Schrapen en veelvuldig (foutief) hoesten zorgt ook voor irritatie in de keel. Vergelijk het maar met vaak wrijven over een plekje op de arm; uiteindelijk wordt het rood en geïrriteerd. De vernevelaar werkt dan goed omdat fysiologisch zout helpt bij wondherstel.

Wilt u meer weten over vernevelen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

vastzittende hoest