Draagbare vernevelaar: voor onderweg

Vakantie is een tijd van ontspanning en relaxen. Veel mensen gaan op reis, er even tussenuit. Dan wilt u natuurlijk geen last hebben van opspelende luchtwegklachten die de langverwachte vakantie in de weg zitten. Droge lucht van de airco’s in het vliegtuig of het hotel, uitlaatgassen, het komt veel voor. Een vernevelaar helpt dan ontzettend én kan gelukkig gewoon eenvoudig mee op reis. Speciaal geschikt voor onderweg is er een oplossing: een draagbare vernevelaar. Maar zijn deze even goed? En waar moet u dan op letten? Wij leggen het uit.

Draagbare vernevelaar

Vernevelaars zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo zijn er ook draagbare vernevelaars, ook wel mobiele vernevelaars genoemd. Ideaal wanneer u op vakantie gaat. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld veel onderweg bent voor uw werk. Zangers, artiesten en beroepssprekers gebruiken bijvoorbeeld regelmatig een draagbare vernevelaar. Zo hebben ze altijd een eenvoudige en effectieve oplossing binnen handbereik wat snel hun klachten verlicht. Draagbare vernevelaars zijn dus perfect voor onderweg en maakt u vogelvrij. Maar welke draagbare vernevelaar past bij u?

In ons assortiment hebben we diverse draagbare vernevelaars. Afhankelijk van uw situatie kiest u de beste. Voor persoonlijk advies staan we altijd voor u klaar dus neem gerust contact met ons op als u twijfelt. Ook kunt u altijd de keuzehulp gebruiken.

Kwaliteit draagbare vernevelaar

Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van draagbare vernevelaars? En zitten er verschillen tussen niet-draagbare en draagbare vernevelaars?

Draagbare vernevelaar voor op vakantie of onderweg

Over het algemeen zijn niet draagbare vernevelaars vaak net wat krachtiger dan de draagbare varianten. Dit komt omdat ze gebruik maken van netstroom; ofwel ze hebben een stekker. Draagbare vernevelaars maken daarentegen gebruik van een accu of batterij. Hierdoor kunnen de prestaties soms wat minder zijn. We zeggen soms, want dit is bijvoorbeeld niet het geval voor de Wineb GO. Die haalt namelijk wél dezelfde resultaten als vernevelaars op netstroom. Dat is best bijzonder voor een draagbare variant.

Dat niet-draagbare vernevelaars op netstroom vaak wat krachtiger kunnen zijn, wil overigens niet zeggen dat draagbare vernevelaars slecht(er) zijn. Het is meestal namelijk niet eens nodig om een hele zware vernevelaar te hebben. Alleen mensen met ernstige luchtwegklachten, zoals bijvoorbeeld COPD, hebben zo’n zwaardere variant nodig. Voor minder ernstige luchtwegproblemen volstaan onze draagbare vernevelaars absoluut.

Andere voordelen van een draagbare vernevelaar zijn: ze zijn lichtgewicht, compact en u kunt overal altijd snel vernevelen voor directe verlichting. Draagbare vernevelaars zijn ontzettend handig en kunnen zó overal mee naartoe.

Goede vernevelaars voor onderweg

Er zijn verschillende draagbare vernevelaars verkrijgbaar. Ook Iedereen Lucht heeft meerdere opties. Alleen écht goede vernevelaars die voldoen aan strenge kwaliteitseisen zijn opgenomen in ons assortiment. Maar let wel goed op: niet alle vernevelaars, en zeker de draagbare variant, zijn kwalitatief goed. Lees daarom hier waar u allemaal op moet letten bij de aanschaf van een vernevelaar. 

De vernevelaars uit ons assortiment zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door TUV Rheiland, dus bewezen kwaliteit. Dat is belangrijk want u moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt.

Onderweg vernevelen: onze aanraders

Lightneb draagbare vernevelaar-IedereenLucht vernevelaar webshop

De Lightneb
De Lightneb is het allernieuwste product op het gebied van draagbare mesh vernevelaars. En wat voor één, al zeggen we het zelf. De Lightneb heeft namelijk bijzonder goede specificaties. Zo produceert de Lightneb zeer fijne nevel (<3,7 μm)is erg licht (slechts 115 gram) en gaat daarnaast ontzettend lang mee: meer dan 4000(!) keer. Ongekend voor dit type vernevelaars.

Wineb Go
Zoals de naam al aangeeft: Go!
Eenvoudig, snel en zeer betrouwbaar. Zoals we al omschreven is de Wineb Go niet alleen net zo krachtig als vernevelaars op netstroom, hij is ook nog eens ontzettend stil. Eén van de stilste compressors. Daarnaast geeft de Wineb Go ook fijne nevel.

De Wineb Go is verkrijgbaar met en zonder accu. Heeft u dus al een Wineb Go maar nog geen accu? Dan kunt u deze gewoon los bestellen en maakt u van uw vernevelaar eenvoudig een draagbare vernevelaar!

vernevelen iedereen lucht webwinkel

Meer weten over vernevelen of welke vernevelaar bij u past? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Mail gerust naar: info@iedereenlucht.nl, stuur een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0(031)6 83914392.