Hooikoorts klachten verminderen? Start met vernevelen

De klachten-score voor hooikoorts op Hooikoortsradar.nl loopt weer op. De score is nu al 6 tot 7 op een schaal van 1 (geen hooikoortsklachten) tot 10 (maximale hooikoorts klachten). De warme winter tot nu toe zorgt ervoor dat de natuur ruim 1 maand voor loopt op de normale ontwikkelingen. Dat betekent dat ook de bekende veroorzakers van hooikoorts en allergie sneller actief zijn. Der allergenen zweven al weer volop door de lucht. Daardoor kunnen luchtwegklachten onstaan zoals een allergische reactie, snotteren of benauwdheid. Wat kunt u doen om hooikoorts klachten te verminderen?

elzenkatjes- hooikoorts klachten verminderen-iedereen lucht vernevelaars

Elzenkatjes

De Els en de Hazelaar staan al volop in de knop en de klachten van hooikoorts-patiënten beginnen nu dan ook al toe te nemen.

hooikoorts klachten verminderen-hazelaar-iedereen-lucht

Hazelaar

Hooikoorts en allergische klachten zijn vervelend. Bent u op zoek naar een manier om hooikoorts klachten te verminderen? Start dan snel met vernevelen. U zorgt ervoor dat de allergenen minder kans hebben om zich te nestelen in het slijmvlies waardoor u ook minder klachten krijgt. En bent u er snel bij dan worden de klachten ook minder hevig.

Welke vernevelaar u hiervoor moet nemen? Kijk op onze pagina met vernevelaars. Weet u niet precies welke vernevelaar het beste past bij uw situatie? We hebben een keuzeschema gemaakt om u inzicht te geven in de opties. Heeft u liever persoonlijk advies? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Hooikoorts klachten verminderen- Start met vernevelen