Fysiologisch zout

Fysiologische zoutoplossing bestaat uit water en zout. De hoeveelheid zout (0,9%) komt precies overeen met de hoeveelheden in ons eigen lichaam. Het gebruik van fysiologische zoutoplossing is al heel lang bekend en kan op een natuurlijke manier veel klachten tegengaan. Door het vernevelen van fysiologisch zout kunt u de werking ervan versnellen en kracht bijzetten.

Vernevelen van fysiologisch zout

De normale manier van toedienen van fysiologisch zout is de vloeistof in zijn vloeibare vorm te gebruiken, bijvoorbeeld door ermee te spoelen. Iedereen Lucht hanteert echter een vernieuwende manier van toedienen van het middel, namelijk: vernevelen.

Met vernevelaars verloopt de toediening en opname van het middel sneller en gemakkelijker. Zo is het toedienen van medicijnen via vernevelen geschikt voor mensen die het medicijn niet in poedervorm of pilvorm in kunnen nemen. Daarnaast weet de nevel dieper het lichaam in te gaan. Daardoor kan het middel dan ook snel ingrijpen op de problemen. Tot slot is er veel meer oppervlak dat de zeer fijne nevel opneemt, zodat het fysiologisch zout nog beter werkt.

Hulp bij klachten door vernevelen van fysiologisch zout

Fysiologisch zout wordt bij meerdere klachten ingezet en helpt patiënten om hun kwalen snel te verlichten. Fysiologisch zout is zeer geschikt bij klachten zoals bijvoorbeeld:

  • Verstopte neus
  • Stemproblemen
  • Neusspray-verslaving
  • Snurken
  • Astma
  • Benauwdheid en longproblemen
  • Allergieën en hooikoorts

Het gebruik van fysiologisch zout helpt bij vernauwde luchtwegen. Het is daarbij zeer effectief bij ademtekort. Voor verschillende situaties zijn er verschillende vernevelaars beschikbaar. Er past dus altijd een vernevelaar goed bij u. Zo kunt u het middel altijd goed toedienen.Fysiologisch zout ampul vernevelaar

Lees hier hoe u zelf fysiologisch zout kan makenof kies onze steriele fysiologische zoutampullen. Speciaal geschikt voor aerosol-therapie en direct bruikbaar!

logo iedereen lucht

Iedereen Lucht

Iedereen Lucht is dé vernevelaarspecialist. In onze webshop vindt u dan ook diverse soorten vernevelaars. Iedereen Lucht is daarnaast ook importeur van het merk Flaem Nuova. Deze vernevelaars zijn in combinatie met fysiologisch zout erg effectief. In onze webshop vindt u naast vernevelaars ook fysiologisch zout ampullen. Om de vernevelaars te blijven gebruiken hebben we ook bijna ieder accessoire standaard op voorraad. Zie accessoires (ook voor zoutampullen).

vernevelen van fysiologisch zout webwinkel