Vernevelen bij kriebelhoest

U merkt het al, “het hangt weer in de lucht”. Mensen om u heen hoesten zich weer een ongeluk of dat bent u misschien wel zelf? Het kriebelhoest seizoen is weer begonnen! Wij vertellen je over vernevelen bij kriebelhoest als alternatief op geneesmiddelen.

Een prikkel of kriebelhoest kan erg vervelend zijn. Met name omdat het geen “productieve hoest” is en er geen slijm los komt bij het hoesten. Het voelt net alsof er stof in je keel vast zit dat maar niet los komt. De oorzaak van kriebelhoest is geïrriteerd slijmvlies in de keel. Deze variant van hoesten ontstaat vaak door koude en droge lucht, dit komt bijvoorbeeld door airco, roken, griep, verkoudheid of keelontsteking. Om prikkelhoest tegen te gaan kan met name thee of water drinken helpen. Dit werkt echter niet voor iedereen, in sommige gevallen is het niet effectief genoeg.

Vernevelen met fysiologisch zoutoplossing kan een oplossing bieden tegen de kriebelhoest. Bij vernevelen wordt een medicijnoplossing omgezet in nevel of mist. Hierdoor is het inhaleren van hoestmedicijnen erg gemakkelijk. Tijdens het vernevelen wordt het slijmvlies bevochtigd en in evenwicht hersteld. Het bevochtigen van de keel verminderd vaak al een groot deel van de irritatie. De fysiologische zoutoplossing zorgt voor een natuurlijke reinigende werking van de slijmvliezen in je keel. Daarnaast krijg je vanwege het hoesten vaak last van geïrriteerde stembanden. De fysiologische zoutoplossing helpt dan bij het herstellen van je keel en/of amandelen.Draagbare vernevelaar voor kriebelhoest

Waarom vernevelen?

Vernevelen helpt bij diverse klachten. De voordelen van vernevelen zijn groot.

  • Met vernevelen kan je medicatie soms achterwege laten
  • Nevel geeft een constante concentratie af in het lichaam
  • Vernevelen kan vaak een stuk makkelijker worden ingenomen (voornamelijk voor mensen met slikproblemen of voor mensen met spierziektes biedt dat uitkomst)
  • Doordat je het medicijn inhaleert werkt het sneller in

vernevelen bij kriebelhoest

Het gebruik van een vernevelaar is erg eenvoudig. Je gebruikt een vernevelaar namelijk middelt 1 keer per dag en dat 10 minuten lang. De zoutoplossing is een lichaam natuurlijke stof dus verder niet schadelijk als je het vaker per dag doet. Hoe vaak je vernevelt op een dag is afhankelijk van de behoefte, dit is per persoon verschillend. Als uw kinderen last hebben van kriebelhoest dan kan vernevelen ook een uitkomst bieden. Vernevelen bij kriebelhoest kan voor alle leeftijden.

Type & aanbod vernevelaars

Van kindvriendelijke tot draagbare varianten, alles is mogelijk.
We bieden meerdere soorten vernevelaars aan.

  • Draagbare vernevelaars
  • Compressor vernevelaars
  • Ultrasone vernevelaars
  • Kinder vernevelaars

Om uit te zoeken welke vernevelaar het beste bij jou past kun je hier het volledige keuzeschema bekijken.

Contact

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op via tel: 085-0020845 of mail naar: info@iedereenlucht.nl wij kunnen je informeren over gebruik en toepassingen.